Aangedreven

Het gereedschap dat deel uitmaakt van de "Aangedreven" serie is speciaal ontworpen voor zeer intensieve klussen. Het gereedschap verlaagt de benodigde spierkracht, of het nu pneumatisch of elektrisch wordt aangedreven. Het zorgt er hoofdzakelijk voor dat het zware werk wordt verlicht. Dit high-tech gereedschap met een geavanceerde ergonomie, is geliefd onder zowel professionals als amateurs. (...)

Op ontdekking

Groen

Dankzij de "Groen" serie heeft FELCO professionals in de tuinbouw een uitgebreide keuze te bieden, in welke sector ze ook werkzaam zijn. Of het nu gaat om snoeien of oogsten, het bijsnoeien van bomen en struiken, er is een FELCO voor iedere wijnproducent, hovenier en fruitteler. Hoeftangen zijn geliefd onder geiten- en schapenfokkers. De "Groene" serie bevat eenhandige snoeischaren, takkenscharen, (...)

Op ontdekking

Industrieel

De FELCO draad- en kabelscharen zijn het resultaat van 60 jaar ervaring. FELCO, wereldleider op dit gebied, biedt een complete serie snijgereedschap voor allerlei soorten industriële toepassingen. Het materiaal dat wordt gebruikt voor de snijkoppen, en de daarop toegepaste warmtebehandelingen maken de draad- en kabelscharen van FELCO uniek in hun soort. FELCO, pionier op het gebied van de (...)

Op ontdekking